Concursul de Chimie Candin Liteanu

Facultatea de Chimie și Inginerie Chimica, Universitatea Babes-Bolyai, organizează în data de 6 aprilie,  Concursul Profesional de Chimie „Candin Liteanu”.
Ca în fiecare an, acest concurs se adresează elevilor aflați la data concursului într-una din ultimele doua clase de liceu, precum și absolvenților de liceu din promoțiile mai vechi.

Anul acesta,  nota obținută la Concursul „CANDIN LITEANU” poate înlocui (la cerere) media de Admitere 2013, cu condiția ca persoana în cauza să dețină o diploma de bacalaureat.

Vă rugăm să aduceți la cunoștință elevilor d-voastra faptul ca participarea la acest concurs le poate oferi șansa de a devenii studenții noștri încă din luna aprilie!

Toate informațiile legate de desfașurarea concursului Profesional de Chimie „Candin Liteanu” și a Concursului de Admitere 2013, tematica de concurs și modelele de subiecte se găsesc pe site-ul facultății noastre la adresa http://www.chem.ubbcluj.ro, la rubrica ADMITERE.

Pentru concursul .Candin Liteanu, formularul de înscriere completat se returneaza la sediul  Facultatii pe urmatoarele cai:
– prin posta, pâna la data de 28 martie 2013 -data postei- pe adresa: .Facultatea de Chimie si Inginerie Chimica., Str. Arany János nr. 11, RO – 400028, Cluj-Napoca; cu mentiunea Pentru concursul .Candin LITEANU.;
– prin depunere la Secretariatul facultatii pâna la data de 30 martie 2013 inclusiv, în fiecare zi lucratoare, între orele 9.00 si 12.00;
– prin e-mail la adresa: ccl@chem.ubbcluj.ro (data limita 30 martie 2013).

FITI ALATURI DE NOI ÎN ACEASTA ACTIUNE IMPORTANTA PENTRU VIITORUL ELEVILOR DUMNEAVOASTRA!

Reclame

Posted on 03/13/2013, in Anunturi. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: