Zilele Porților Deschise la UMF Tg Mureș

Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș organizează și anul acesta în perioada 18-22 Aprilie 2016, Zilele Porților Deschise cu ocazia săptămânii  Școala Altfel.
În acest sens dorim să vă informăm că am început înscrierile pentru acest program în cadrul cărora, doritorilor, li se va oferi o prezentare a universității pe facultăți, în zilele de 20 aprilie 2016 începând cu ora 12.00 respectiv  21 aprilie 2016 începând cu ora 11.00, în Amfiteatrul de la Facultatea de Medicină Dentară  și un tur al facilităților pe care aceasta le pune la dispoziția viitorilor studenți, dar și a comunității tîrgumureșene.
În cadrul turului se vor vizita obiective precum, proaspăta reabilitată clădire istorică a universității, Centrul de simulare, disciplinele din anul I, facilitățile sportive, parcul dendrologic, grădina botanică și multe altele de luni până vineri, la cererea profesorilor însoțitori.
Programul va include și alte activități precum:
  • Concurs de chimie “Chemistry brings us together” în data de 22 aprilie 2016, de la ora 10.00,  destinat elevilor din clasele a X-a, a XI-a si a  XII-a; inscrierile se pot face online pe WWW.LSTGM.RO, iar data limită pentru înscrieri este 17.04.2016. Taxa de participare la concursul de chimie este de 30 lei și se va achita la intrarea în sala de concurs.

Pentru a evita aglomerația se vor organiza grupuri de vizitare în funcție de preferințele pe care le veți exprima în formularul aflat la următorul LINK.

Transmiterea formularului se face pana la data de 4 aprilie 2016, ora 12.00, considerată data limită.
Anunțuri

Posted on 03/31/2016, in Anunturi. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: