”CH3IMIA – PRIETEN sau duşman?!”, 2018

Facultatea de Chimie a Universității din București în colaborare cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Societatea de Chimie din România și Asociația Profesorilor de Chimie din București organizează în data de 12 Mai 2018, a XII-a ediție a Concursului de referate și comunicări științifice pentru elevi și profesori din învățământul preuniversitar intitulat:
 
 „CH3IMIA – PRIETEN sau duşman?!”, 2018
 
Simpozionul are ca obiective stimularea creativității, educarea gândirii stiințifice și a lucrului în echipă, dezvoltarea abilităților de comunicare și a spiritului de competiție în cercetarea științifică din domeniul chimiei. Simpozionul va cuprinde trei secțiuni:
Secțiunea I pentru elevii din învățământul gimnazial
Secțiunea II pentru elevii din învățământul liceal
Secțiunea III pentru profesori, care pot participa cu o lucrare metodico-științifică
 Comisia de evaluare va aprecia calitatea, originalitatea şi contribuția personală a elevilor în elaborarea și prezentarea lucrărilor/proiectelor științifice. Cele mai valoroase lucrări ale elevilor, de la fiecare secţiune, vor fi premiate.
Rezumatele lucrărilor, care nu trebuie să depășescă o pagină, vor fi trimise în format electronic conform modelului atașat, până la data de 27 Aprilie 2018, pe adresa chimia.prieten@chimie.unibuc.roRezumatele care nu vor fi trimise pâna la această dată nu vor putea să apară în volumul de rezumate al concursului.
Pe data de 4 mai 2018 se vor anunța pe site-ul Facultății de Chimie (http://chimie.unibuc.ro/) lucrările acceptate pentru a fi prezentate în cadrul secțiunilor concursului.
Informații suplimentare (regulamentul concursului, anunțul, model rezumat)  găsiți  accesând link-ul : 
 
În acest an, organizatorii simpozionului “Chimia – PRIETEN sau dușman?!” nu pot deconta cheltuielile de transport ale participanților.
Cazarea este asigurată la cerere, cu sprijinul Asociației Profesorilor de Chimie din București. Cererea pentru cazare va fi transmisă în același mesaj cu rezumatul lucrării. În cerere se va specifica numărul și numele persoanelor care solicită cazare, numărul de nopți de cazare și datele de contact ale profesorului însoțitor.
 impozionul “Chimia-PRIETEN sau dușman?!”, 2018 se va desfășura în amfiteatrele Facultății de Chimie, Universitatea din București, din Blvd. Regina Elisabeta nr. 4-12, București. Detalii despre simpozion se pot găsi pe site-ul Facultății de Chimie www.chimie.unibuc.ro în secțiunea dedicată acestuia.

Posted on 03/17/2018, in Anunturi. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: